KOKS
Kunstnere & kunsthåndværkere på Samsø

   

 

Dokumentation af KOKS' 10 års jubilæumsudstilling 2015 med temaet "FORANDRING"

KOKS kan i år fejre 10 års jubilæum og viser en temaudstilling.
15 af KOKS´medlemmer udstiller.

KOKS har 10 års jubilæum i år og holder i den anledning en jubilæumsudstilling. KOKS står for Kunstnere og Kunsthåndværkere på Samsø og tæller 28 medlemmer, der i blandt Samsø Kunstforening, Mårupgruppen og Fotogruppen Samsø, samt de fleste af øens udøvende kunstnere og kunsthåndværkere.

Vi har en velfungerende hjemmeside, hvor du kan finde oplysninger om foreningen, dens medlemmer og relevante links til diverse kunstinstitutioner og events. Du kan på den måde altid opdatere dig med hensyn til nogle af de mange kulturelle aktiviterer på øen.

Temaet for årets udstilling er forandring. Der finder i disse år store forandringer sted både globalt med klimaforandringer og en ændring i klodens økonomiske vækstcentre. Men også lokalt med bygning af nye havne, en ny færge, diverse udbedringer af infrastrukturen og et nyt kulturhus.

KOKS blev i sin tid til på et udspil fra erhvervs- og turistkontoret. Kommunen fandt ud af at bruge os som medspiller til forskellige spørgsmål omkring kulturen, senest udsmykningen af den nye færge, der blev udført af et af vore medlemmer Carsten Langkilde.

Kunst og kunsthåndværk er som regel ikke særlig indbringende som erhverv, og det kræver stor udholdenhed og dedikation at holde skuden oven vande. Man gør det, fordi man ikke kan lade være -ikke mærkeligt at det nogle gange er småt med overskud til foreningsaktiviteter. Men vi har brug for foreningen - til at støtte hinanden og til at minde hinanden og andre om kulturens betydning for et levende samfund. Det er en god anledning til at fejre foreningen og alle dens medlemmer sammen med øens øvrige borgere.

Udstillingen åbner lørdag den 22. august kl 15.30 – 17.30 og vi inviterer på lidt surt og sødt. Elisabeth Hastrup er ansvarlig for kurateringen og ophængning. - Vel mødt.

Udstillere: Carsten Langkilde, Anne Lerstrup, Yvonne Kjærulf-Schmidt, Ulla Enevoldsen, Anne Birgitte Beyer, Freddy Andersen, Grethe Henriksen, Lasse Weimann, Birthe Nørregård, Gurli Hansen, Kirsten Erbou, Erik Helstrup Nielsen, Jeppe Jeppesen, Sabine Nielsen og Lis Burchardt

Anne Birgitte Beyer

Birthe Nørregaard Hansen

Anne Lerstrup

Carsten Langkilde

Erik Helstrup Nielsen

Freddy Andersen

Grethe Henriksen

Gurli Hansen

Jeppe Jeppesen

Kirsten Erboe

Sabine Nielsen