KOKS

Nyhedsbrev 2017 # 2

Kære medlem af KOKS

Workshop

Håber du så udstillingen med Paul Cederdorff værker i mårup galleriet. cederdorff.dk

for han er kunstneren som skal forestå efterårets workshop som kommer til at finde sted i dagene mellem den 8.-10 september i Permelille 18, hos Lasse og Grethe.

Workshoppen er for koks medlemmer og finansieres med de af samsø fonden donerede midler. udgifter til materialer er af egen lomme, 2-300 kr. indhold se vedhæftede.

Så reservér dagene allerede nu, hvis du tror det har interesse. det bliver med garanti spændende. vi glæder os. Tilmelding senest 15. juli til freddy: fand@live.dk. Se vedhæftede

Medlemsudstilling 2017

Medlemsudstilling er i mårup galleriet og er i år fra den 26. august – 24. sept. 2017. Tema er stolen. Tilmeldingsfrist 1. august. se vedhæftede

Rosens Hus

Vedrørende udstillinger i rosens hus bedes man henvende sig til undertegnede eller kirsten erbou, da vi sidder i styregruppen for huset (én af gangen). Retningslinjer for udstillinger ligger endnu ikke fast. Hvis du har gode idéer til aktiviteter udover udstillinger så lad os det vide.

Kunstfestival 2018

Vi er i gang med at arbejde på at etablere en kunstfestival på samsø og håber den vil kunne finde sted første gang i 2018. Du hører nærmere

God sommer til jer alle

på bestyrelsens vegne