KOKS
Kunstnere & kunsthåndværkere på Samsø

Nyhedsbreve 2018

Møde Koks 19.nov.2018 kl. 16 i Onsbjerg Gl.skole.
Tilstede . Ulla Enevoldsen. Paula Viitanen. Nis Møller. Yvonne Kjærulff-Schmidt. Gurli Hansen

Trods det ringe fremmøde fik vi en god snak og talt om årets udstilling, som forløb godt med 325 besøgende. Der blev i alt solgt for 5.690,- kr. på udstillingen. Paula og Ulla havde stået for ophængningen og den opgave fik de løst på bedste vis.

og følgende blev besluttet i enighed.

1.KOKS medlemsudstilling med Gæster i 2019 i Mårup Galleri
Fernisering 24.august 2019 kl 15.30
Derefter åbent alle dage kl.15.30 – 17.30 til og med 8.septenber
Tema: ” Åbninger ” Yvonnes forslag , som alle gik ind for.

Medlemsudstilling med gæster fungerer på samme måde som i år. Man har hver især mulighed for
at invitere en gæst med. Gæsten bedes også arbejde ud fra årets tema, det er derfor vigtigt at få disse gæster inviteret hurtigt. Udstillingsgebyr bliver 200 kr./ 300 kr.(afhængig af antal tilmeldte), gælder også gæster. Vi passer udstillingen på demokratisk vis, gæster undtaget. Først i det nye år sendes mail ud med informationer og deadlines for tilmelding o.s.v. Gurli vil være tovholder på dette.

2.Vi vil melde KOKS ind i KunstØ Foreningen for at kunne modtage deres Nyheds mail og i det hele taget vise interesse for projektet, som kom godt fra start i år. Pris 200 kr. for 1 år. Gurli har betalt.

3. I Samsø Kommunes ”Pulje til Kulturelle aktiviteter ” vil vi søge midler til et foredrag eller et kursusforløb for vores medlemmer. 1.februar 2019 er ansøgningsfrist. Ulla arbejder på sagen. Har nogle medlemmer spec. ønsker, så send en mail til Ulla.

4.I forbindelse med Generalforsamlingen i 2019 vil vi via pressemeddelelse lave omtale for KOKS og opfordre flere til at melde sig ind. Vi har haft en del udmeldelser det sidste års tid eller to. Den udvikling skulle vi gerne have vendt. Carsten Langkilde gør et uvurderligt arbejde for os medlemmer. Som gruppe står vi stærkere i f.h.til ansøgning om midler.

Således opfattet og refereret, er der rettelser/tilføjelser, så kontakt mig endelig. Mvh Gurli