Maleriet

   
Forside
Billeder fra Maleriet
 
Arkiver - Billeder fra Maleriet
  2008
  2009
  2010
  2011
  2012
  2013
  2014
  2015
  2016
  2017
 
Kontakt
 
www: Gurli Hansen
 
Retur til KOKS
© KOKS & KUNSTNERNE
 

 

Billeder fra Maleriet * 2016 (Tryk på billedet for at se mere)

 

 

Dec. 2016. Akvarelkursus 32 lektioner under Samsø Aftenskole. En vellykket sæson med glade interessede kursister sluttede med en hyggelig juleinspireret opstilling. Alle fik smukke resultater frem på papiret.Det til tider hårde arbejde hen over sæsonen har båret frugt. Fortsat held og lykke med akvarellen.
God Jul fra Maleriet/Gurli

   

Oktober 2016. Andrea på Efterårsferien i Nordby og nu for 1. gang som elev i Maleriet. Det blev en rigtig dejlig eftermiddag og hverken humør eller evner fejler noget, så det kunne kun blive en succes . Nu kan der komme nye billeder op på værelset. Tak for dit muntre besøg.

 

 

Sep. 2016. Dejlig sensommer på Samsø og besøg af Laila , som gerne ville prøve at male akvarel. Vi lagde stille ud med kløverblade , men gik så igang med et større arbejde. Stadig kløver,nu også blomsten og klaser af hyldebær. Sikke et flot resultat det endte ud i. Super formiddag med en handlekraftig elev , som ikke var bange for at bruge penslen. Jeg har sagt det før, men gentager gerne "Man skal være modig for at kunne male akvarel ". Tak for dit besøg.

 

 

August 2016. Besøg fra Tåsinge af Gunnild og datteren Liff. 2x2 timer med akvarel og lidt Tusch. Og der blev arbejdet igennem. Er det ikke nogle fantastiske resultater. Dejligt med så dedikerede elever. Vi var alle tre meget glade - og trætte.

 

 

August 2016. Lisbet kom lige fra et Akvarelkursus i Nordjylland og fik meget lyst til at afprøve den mere hurtige Tuschteknik. Så mens hendes mand tog ud i Nordby Bakker med fotoudstyr , tog vi fat på rørpennen og den store pensel. Og jeg må sige at Lisbet fik godt fat i teknikken og givet liv til den sødeste unge ko. Tingene hænger jo sammen og er man dus med akvarellen bliver man det også nemt med tuschen. Tror jeg. Tak ihverfald for dit besøg.

 

 

August 2016. Et besøg i Maleriet resulterede et par dage efter i en undervisningstime. Bente blev så glad for mine Hønse- og ko billeder at hun selv måtte prøve at få dem frem på papiret . Og som det ses lykkedes det over al forventning. Nu må du hjem og fortsætte i samme gode rytme. Tak for dit besøg.

 

 

August 2016. Anette tog en hurtig beslutning om et tuschkursus i Maleriet. Kom susende direkte fra færgen og vi gik straks igang med bambuspennen. Anette holder mest af tuschen alene og de smukke toner der fremkommer når vandet møder farven. Og smukke rolige køer kom der ud af processen. Tak for dit besøg og interessen.

 

 

August 2016. Efter et besøg i Maleriet sammen med sin hustru, fik Anders lyst til at afprøve mulighederne med Tusch og pen. Så vi fik aftalt en tid til en lille seance. Anders er Grafiker og kan helt naturligt en masse teknikker og han fangede også lynhurtigt denne teknik. Ud af det hvide papir trådte den smukkeste kalv og tilmed uden besvær. Godt gået Anders.

 

 

En af de sidste dage i juli kom en lille familie på besøg i Maleriet. Mor, far og datter og i hinandens hyggelige selskab fik alle frembragt de skønneste billeder. Normalt har jeg ikke forældre og børn på samme tid, men med voksne børn er det naturligvis anderledes , viste det sig og jeg blev den erfaring rigere. Tak til Søren, Anne og Tine for jeres iver og interesse.

 

 

Juli 2016. Helle arbejder med børn og fik lyst til at lære nogle nye teknikker til brug i de kreative stunder med børnene, men også for selv at komme videre med sit eget maleri og her er Akvarellen et glimrende medie. Helle har en dejlig løs hånd og er ikke bange for de store pensler så i løbet af 2 timer fik hun en masse for hånden. Masser af humor i tuschstregen og ynde i akvarellen. Det var en ren fornøjelse. Tak for dit besøg og held og lykke fremover.

 

 

Juli 2016. Pia og hendes mand kom kørende i deres skønne knaldgule Morgan og kiggede ind i Maleriet. Her faldt vi hurtigt i snak og det resulterede i at Pia ringede senere på dagen og bestilte 1 times undervisning i Akvarel/tusch. Det blev en dejlig formiddagstime og Pia fik lynhurtigt fat i teknikken , selvfølgelig fordi hun er vant til at male. Men selvom mange ting er fælles med akryl, så synes vi begge at akvarellens lethed slår alt. Yndlingsblomsten Valmue med frøkapsel så dagens lys og til sidst et superhurtigt landskab. Tusind tak for din interesse.

 

 

Juli 2016. Frederikke er en trofast gæst i Maleriet. 3.gang vi mødtes til en times arbejde med tusch og pen og lidt akvarel. Køer er det foretrukne emne men også får i flotte kulører kom frem af papiret. Til slut et smukt landskab. Godt at du stadig giver dig tid til at dyrke det kreative, som teenager er der jo mange andre interesser at passe. Fortsat god ferie.

 

 

Juli 2016. Gustav er en frisk fyr, som aftenen før sit malebesøg havde været til Samsø Festival lige til Kl 24. Så hvad var mere naturligt end et maleri med festivalstemning. Stjernehimmel og hegn om pladsen. En enkelt hund blev det også til. En god snak fik vi, så det blev igen et hyggeligt besøg. Tak for det.
 
Juli 2016. Frederikke på sit første rigtige malekursus. Sidste år fik hun lige snuset lidt til det og i år skulldet og i år skulle det så være alvor. 60 min.s fuld koncentration bliver altid belønnet . Se selv hvor meget liv der er i den røde kat. "Farveglade" grise og to søde køer ,samt et Julekort med lune får fik Frederikke også med hjem. Nu kan hun alle figurerne og vil nok fremover sætte dem ind i sine billeder.Tak for dit besøg.
 
Juli 2016. Andrea på sit 3. besøg i Maleriet og denne gang stod der udelukkende akvarel på menuen. Klematisranke snoede sig frem på papiret i løbet af den næste time og der blev brugt mange teknikker for at komme frem til det endelige resultat , som blev utrolig smukt. Super godt Andrea , meget forståeligt at du var både træt og stolt. Det samme var jeg.
 
Juli 2016. Julie på sit første besøg i Maleriet og med et ønske om at male svaler og måske en ulv. Først malede hun en ko, så en skøn grisefamilie og da alle kender historien om "De 3 små grise og ulven" fik ulven slet ikke lov at optræde denne gang. Men svalerne fik vinger og fløj let ud og ind af papiret. Dejlig time med Julie og hun vil komme igen , lød det ved afsked. Kan man ønske noget bedre end tilfredse kunder. Tak også til farmor som arrangerede kontakten.
 
Juli 2016. Jonna havde for lang tid siden bestilt Akvarelkursus for en lille venneflok incl. sig selv og de kom cyklende fra Ballen i bedste stil. Så gik vi igang med en sjov lille øvelse efter "model". I dette tilfælde et kløverblad og meget elegante og flotte resultater kom der ud af anstrengelserne. Nu var alle mere fortrolige med farveblanding,penselføring og vandmængde. Og på det sidste gode akvarelpapir malede alle et landskab , frit efter fantasien. Tak for jeres interesse og gåpåmod udi Akvarellens univers, håber I vil fortsætte med det fremover. I kom godt fra start .
 
Juli 2016. Endelig fik Thyra tid til at indløse sit Gavekort . "1 times undervisning i Tusch" . Og det var netop den tid vi havde brug for. Thyra er en travl teenager med skolegang og forskellige fritidsinteresser, så det var meget anderledes at skulle være kreativ med pen og tusch. Troede hun! Men jeg skal da ellers love for at det kørte derud af med fine og sjove malerier. Hvor var det en dejlig formiddag og jeg kan jo håbe at Thyra vil holde lidt fast i stregen, nu hun igen kom igang. Måske som en morsom ting at underholde sine yngre brødre med. Tak for besøget.
 
Juli 2016. Tilde på sommerferie ved farmor og farfar i Langøre og også med tid til sit 2. besøg i Maleriet. Hverken evner eller fantasi fejler noget,så på en time sprang de mest spændende ting frem fra papiret. Lækker le t akvarel. Høne som kom for sent hjem til reden og sidst men ikke mindst "muddergrise". Fornøjelig formiddag for både Tilde og mig. Tak for besøget.
 
"Juli 2016. Ulla havde aftalt 2 dage med Akvarel i Maleriet sammen med barnebarnet Julia. 1. dag gik med akvarel og begge fik bl.a.et smukt billede med Kløver ud af anstrengelserne. Julia arbejdede på egen hånd i sommerhuset med et fint "vådt i vådt" billede. Dag 2. stod på Tusch/pen og her så de flotteste katte og høns dagens lys. Tak for jeres besøg, håber I vil fortsætte med at dyrke akvarellens glæder i fællesskab.
 
Juli 2016. Ina med familie på Samsøferie og der skulle også være tid til et par timers Akvarelmaling . Det blev der sandelig også og sikke smukt resultat . Ina har indtil nu , brugt fine små pensler, det stadie kom hun nemt over her. Store pensler, masser af vand og farver og så gik det over stok og sten, med at få opstillingen ned på papiret . De 2 timer gik hurtigt, men så var vi nu også lidt trætte begge to. På den gode måde. ??
 
Juli 2016 . Kaja, som til daglig bor i England, var på sit 4. besøg i Maleriet og denne gang med en bestemt opgave for øje. Fødselsdagsakvarel til farmor som snart fylder 80år. Det blev et fint billede med b.la. 1/2 æble. Der blev også tid til et større billede med en smuk Klematisranke. Dejlig formiddag med Kaja.
 
Den sidste dag i juni var Sofie på sit 3. Besøg i Maleriet og jeg havde udtænkt en opstilling til hende. Sofie gik til opgaven med sædvanlig mod og glæde og det kunne tydelig ses i det færdige resultat. Superflot.Oven på det arbejde sluttede hun af med lystige grise og personlige bogmærker til farmor og farfar . Godt gået Sofie, nyd ferien i Italien.
 
Maj 2016 . Besøg af 2 x 26 ualmindelig søde kvinder fra Østjysk Tekstilkreds. Heldigvis var vejret godt og terassen kunne inddrages til et lille hvil og en forfriskning. Der blev også tid til, for de som havde lyst, at fremstille sit eget Bogmærke med, meget a´propos,et Får som motiv. Tak for jeres besøg.
 

Maj 2016. Mette´s Pinseferie på Samsø med tid til et par timers undervisning
i Maleriet blev en god oplevelse. På trods af sit ringe kendskab til Akvarel gik hun til opgaven med stort mod og det faldt hende ikke svært at fremtrylle de skønneste tulipaner, efter "model" og efter fri fantasi en fyrgren. Håndelaget er iorden og tankegangen logisk og når man så oveni også kan bruge sin fantasi, er der slet ingen undskyldning for ikke at kunne blive en god akvarelmaler. Held og lykke fremover og tak for besøget.

April 2016. Ordene "soldat" "våbentekniker" "mission i udlandet" så tænker
man automatisk yngre mand, men Camilla er altså en ung smuk feminin kvinde, som også holder af at male i sin fritid.Akvarel og tusch er hun ikke så fortrolig med, men det fik vi hurtigt rettet op på. Hånden er sikker og deraf kommer de hurtige levende streger/strøg, som er så vigtige i maleriet.Det blev til nogle hyggelige og arbejdssomme timer i Maleriet, med en flot akvarel og dejlige tusch billeder som resultat.Jeg siger altid til mine elever at man skal være modig for at kunne male en god akvarel, det mod har Camilla, både arbejds- og alesmæssigt. Held og lykke på din næste mission og kig ind næste gang turen går til Samsø.

 

Tryk på billedet for at se mere ! * Se også Arkiver fra Malleriet !