Maleriet

   
Forside
Billeder fra Maleriet
 
Arkiver - Billeder fra Maleriet
  2008
  2009
  2010
  2011
  2012
  2013
  2014
  2015
  2016
 
 
Kontakt
 
www: Gurli Hansen
Retur til KOKS
© KOKS & KUNSTNERNE
 

 

Billeder fra Maleriet * 2017 (Tryk på billedet for at se mere)

 

 

Juni 2017. Sabine og Holger fra Tyskland på et 2 timers Tuschkursus i Maleriet. Det blev en større produktion og hver især fandt de deres favorit. Holger slog sig på Høns/Hane i flere varianter og Sabine fattede fra start kærlighed til Køerne og Tyre med både horn og ring i næsen. Dejlig formiddag med plads til masser af grin og enkelte sprogforviklinger. Man kommer langt med godt humør.
   
Maj 2017. Så blev det endelig sommer og tid for Aya's besøg i Maleriet. Hun gik med frisk mod igang med får, høns og køer og sluttede af med et stort flot blomsterbillede. Aya er kreativ både i skole og fritid, nu fik hun måske nogle friske input, som kan bruges fremover. Tak for dit besøg.
   
April 2017. Mira på Påskeferie på Samsø øjnede en chance til at bruge et par timer i Maleriet og finde ud af ,om hun mon ikke skulle bruge lidt af sin sparsomme fritid til at fordybe sig i akvarel og tusch. Hun kom nemt og hurtigt fra start og fik meget fine frembringelser med hjem. Måske vil hun prøve at melde sig på et tegnekursus og det er altid en god ide. Held og lykke med det.
   

Februar 2017. Pia bestilte en tid i Maleriet , hun trængte til at få et skub for igen at få gang i sin kreative side og føle glæden ved fordybelsen , som følger med. Og det var kun et lille skub der skulle til. Billederne taler for sig selv , fyldt med humor og personlighed. Tak for dit besøg og vent ikke for længe med at finde materialerne frem derhjemme. Hold stregen igang , kan man måske sige.

 

Tryk på billedet for at se mere ! * Se også Arkiver fra Malleriet !